VI ARBETAR FÖR HELRENT I SVERIGE

Hemstädning Kristianstad

Veckostädning & fönsterputs

Fullt upp med jobb och familj samtidigt som hemmet behöver städas?
Vi hjälper er med avlastning i form av hemstädning i Kristianstad!

Du kommer hem från en arbetsdag och hemmet är stökigt. Du försöker städa undan, underhålla barnen och laga mat samtidigt, men tiden räcker inte riktigt till. Ett hem kommer med många måsten, dessa måsten gör att vi skjuter upp det vi egentligen vill göra. Att umgås mer med familjen, hitta på något roligt ihop eller påbörja en ny hobby får kanske prioriteras bort. 

Vi på Ledig Personal tar hand om en av det mest tidskrävande uppgifterna, hemstädningen. Samtidigt får du mer tid till att göra det du vill och tycker är roligt. Tillsammans bestämmer vi vilka rum i hemmet som ska städas, vad som ska göras och hur frekvent hemstädningen ska ske. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg för din hemstädning i Kristianstad.

Vad ingår i hemstädningen?

Vad som ingår i en hemstädning kan variera beroende på kundens specifika önskemål och behov.
Här presenteras vanligt förekommande städtjänster.

Alla golv och mattor dammsugs noggrant för att avlägsna damm, smuts och små partiklar.

Hårda golv som klinker eller trä moppas för att få bort smuts och fläckar.

Ytor som bord, hyllor, bänkar och andra plana ytor torkas av för att bli av med damm, fingeravtryck och andra synliga smutsfläckar.

Alla synliga ytor som lampor, lister, dörrar och ramar dammtorkas för att ta bort damm och spindelnät.

Diskbänkar, köksbänkar, spis, ugn, mikrovågsugn och andra köksytor rengörs noggrant. Utvändig rengöring av vitvaror kan också ingå.

Toalett, handfat, dusch, badkar och andra badrumssanitetsartiklar rengörs för att säkerställa en hygienisk miljö.

Papperskorgar töms, och sopor slängs på rätt sätt.

Om det önskas kan sängarna bäddas och få en fräsch och inbjudande look.

Fönster, speglar och andra glasytor putsas för att bli rena och fläckfria.

Hemstädning Kristianstad
Få mer tid över till annat

Vad vill du göra när du kommer hem?

En väl utförd hemstädning gör att du kan trivas och slappna av i ditt eget hem. Bor du i centrala Kristianstad med omnejd så hjälper vi dig med en välorganiserad och professionell städtjänst. Så att du kan fokusera på annat när du kommer hem. 

Professionell hemstädning

Det finns flera fördelar med att anlita professionell hemstädning. För det första ger det dig möjligheten att spara värdefull tid som du annars spenderat på att städa hemmet. 

Genom att delegera städningen till experter kan du fokusera på andra viktiga uppgifter och njuta av att komma hem till ett städat hem. För det andra är vi utrustade med de bästa städverktygen och rengöringsmedlen som effektivt tar bort smuts och damm. Vår personal har dessutom den kompetens som krävs, vilket ger oss en grundlig och noggrann rengöring som ger ett skinande resultat.

En annan fördel med veckostädning är att det bidrar till en hälsosam inomhusmiljö. Luftkvaliteten i våra hem förbättras avsevärt när damm, allergener och andra föroreningar avlägsnas regelbundet. Detta är särskilt viktigt för personer med allergier eller andningsproblem.

Vi har välutbildad personal som utför städningen med noggrannhet och omsorg. Oavsett om det gäller regelbunden veckostädning eller mer omfattande storstädning i Kristianstad, kan du lita på att vi  levererar bästa möjliga resultat. Kontakta oss!

RUT-berättigad hemstädning i Kristianstad

Se till att nyttja RUT-avdraget är du anlitar oss för hemstädning i Kristianstad. RUT-avdrag är en skattereduktion som syftar till att göra det mer ekonomiskt överkomligt för privatpersoner att anlita företag för olika hushållsnära tjänster så som städning, trädgårdsarbete eller barnpassning. Läs mer på Skatteverkets hemsida, eller ta kontakt med oss om du har några funderingar.

Boka din hemstädning idag

Är du redo för ett rent hem och mer tid över till fritidsintressen, vänner och familj? Se då till att boka din hemstädning i Kristianstad med omnejd redan idag. Boka genom att ringa oss på 044-777 04 05, maila eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Vi på Ledig Personal i Sverige AB finns här för dig och ditt hem.